Zakelijk

Zakelijk

Makkelijk bestellen,
achteraf per maand een factuur

Makkelijk bestellen,
achteraf per maand een factuur

Verse bloemen

Rechtstreeks van de veiling

Snelle levering

Bezorging binnen 24 uur

Fysieke winkel

Kom langs in Capelle

Ook zakelijk

Maandelijkse facturatie

Business florals

Naast het verrassen van de consument verblijden wij ook de zakelijke markt graag met bijzondere bloemen. De mogelijkheden zijn divers, denk bijvoorbeeld aan een luxe boeket als cadeau bij een verjaardag van een collega of een andere bijzondere gebeurtenis.

Vergeet vooral ook niet de eerste indruk die men bij een bezoek aan uw kantoor opdoet. Een chique vaas met prachtige bloemen op uw ontvangstbalie geeft een warm welkom aan uw bezoekers. Leaf is gespecialiseerd in luxe boeketten met bijzondere bloemen van het seizoen.

Wij maken het graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Zakelijke bestellingen komen bij ons binnen via de email. Uiteraard hebben wij een snelle eigen bezorgservice en voor spoedjes kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Uw bestellingen worden verwerkt op een maandelijkse factuur, zodat u zo in een oogopslag kunt zien wat u bij ons besteld.

Cadeauboeket

Voor bijzondere gelegenheden

zoals een verjaardag, geboorte of jubilieum is een boeket een prachtig cadeau. 
De luxe boeketten van Leaf, gemaakt met bijzondere seizoensbloemen zijn op creatieve wijze samengesteld en dan ook echt een cadeau voor degene die ze krijgt. 

Wij denken graag met u mee. Heeft u bijvoorbeeld veel verjaardagen of jubilea? Stuur ons uw kalender op en wij zorgen dat er op alle belangrijke dagen een mooi boeket wordt geleverd. Zo hoeft u niet telkens opnieuw te bestellen.

Snelle bezorging

Kwaliteitsbezorging door onze eigen bezorgdienst binnen 24 uur

Tip from us!

Bloem
abonnementen

Voor een eerste indruk bestaat geen tweede kans. Bij het binnen komen van uw pand kunnen details meteen het verschil maken. Prachtig gekleurde bloemen op uw balie kunnen net dat extra accent zijn voor een warm welkom.

Bij een bloemabonnement verzorgen wij op frequente basis, bijvoorbeeld wekelijks, een luxe boeket voor bijvoorbeeld uw ontvangst-balie of vergadertafel. De boeketten zijn wekelijks wisselend van samenstelling.
U heeft zodoende elke keer iets nieuws. 

Wilt u ervaren hoe een Leaf boeket bij kan dragen aan een prettige ambiance?
Probeer dan gratis een proeflevering. 

Laat hieronder uw email adres of telefoonnummer achter en wij nemen contact met u op. Wij geloven niet in contracten, wel in tevreden klanten. 
U zit bij Leaf dus nooit ergens aan vast.