Afscheidsbloemen

Bij een droevige gebeurtenis als het overlijden van een dierbare, wilt u een laatste blijk van liefde, waardering en respect tonen aan uw dierbare of nabestaanden. Afscheidsbloemen kunnen bijdragen aan het overbrengen van uw gevoel en bieden troost bij het moeilijke moment van afscheid nemen.  

Bij Leaf nemen wij de tijd om met u te zoeken naar bloemwerk dat uw emotie het best laat spreken en dat aansluit op de persoonlijkheid van uw overleden dierbare.

In de moeilijke tijd waarin u al veel zaken aan uw hoofd heeft, zal Leaf ervoor zorgen dat er waardig bloemwerk geleverd wordt dat voldoet aan uw wensen.

Verse bloemen

Rechtstreeks van de veiling

Snelle levering

Bezorging binnen 24 uur

Fysieke winkel

Kom langs in Capelle

Ook zakelijk

Maandelijkse facturatie

Afscheidsboeket bont
Vanaf  35,00
Afscheidsboeket pastel
Vanaf  35,00
Afscheidsbloemstuk pastel
Vanaf  100,00
Afscheidsbloemstuk bont
Vanaf  100,00

Snelle bezorging

Kwaliteitsbezorging door onze eigen bezorgdienst binnen 24 uur

Populairste vragen

Jazeker, in Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel rijdt onze eigen bezorgservice. 
Voor elders in het land verwijzen wij u graag naar Fleurop.
Leaf Bloemen is al jaren vaste leverancier bij gerenommeerde bedrijven in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wilt u een boeket bestellen dan kunt u ons mailen: info@leafbloemen.nl .
Na de bezorging ontvangt u dan van ons een factuur. 
Leaf Bloemen levert wekelijks abonnementen bij bedrijven en particulieren. Heeft u interesse in een abonnementen aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan u graag te woord.
Voor 11.00 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd. Indien u dit niet redt, kunnen wij middels telefonisch overleg nog kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag verder.
Mocht u niet thuis zijn dan wordt er een briefje door de brievenbus gedaan waarop is aangegeven bij welke buren het is afgeleverd. Mocht het leveren bij de buren niet lukken, dan nemen we het boeket mee terug naar de winkel en kunt u contact opnemen met de winkel.
Voordat een boeket wordt overhandigd, is het vaak al een tijdje onderweg en heeft het soms korte tijd geen water gehad. Hierdoor is de onderkant van de stelen vaak uitgedroogd en kan de stengel niet meer voldoende water opnemen. Daarom moeten bloemen altijd schuin afgesneden worden.
Leaf staat open voor enthousiaste vakbekwame tijgers. Wil je bij ons solliciteren? Stuur dan jouw CV + motivatie naar info@leafbloemen.nl