FAQ

Frequently Asked Questions

Populairste vragen

Jazeker, in Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Krimpen aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel rijdt onze eigen bezorgservice. 
Voor elders in het land verwijzen wij u graag naar Fleurop.
Leaf Bloemen is al jaren vaste leverancier bij gerenommeerde bedrijven in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wilt u een boeket bestellen dan kunt u ons mailen: info@leafbloemen.nl .
Na de bezorging ontvangt u dan van ons een factuur. 
Leaf Bloemen levert wekelijks abonnementen bij bedrijven en particulieren. Heeft u interesse in een abonnementen aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan u graag te woord.
Voor 11.00 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd. Indien u dit niet redt, kunnen wij middels telefonisch overleg nog kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij helpen u graag verder.
Mocht u niet thuis zijn dan wordt er een briefje door de brievenbus gedaan waarop is aangegeven bij welke buren het is afgeleverd. Mocht het leveren bij de buren niet lukken, dan nemen we het boeket mee terug naar de winkel en kunt u contact opnemen met de winkel.
Voordat een boeket wordt overhandigd, is het vaak al een tijdje onderweg en heeft het soms korte tijd geen water gehad. Hierdoor is de onderkant van de stelen vaak uitgedroogd en kan de stengel niet meer voldoende water opnemen. Daarom moeten bloemen altijd schuin afgesneden worden.
Leaf staat open voor enthousiaste vakbekwame tijgers. Wil je bij ons solliciteren? Stuur dan jouw CV + motivatie naar info@leafbloemen.nl